Carrière

Carrière

Passie, vakmanschap en een sociaal gezicht; schildersbedrijf Wilhelm is in tal van opzichten een unieke speler op de Zeeuwse bouw- en afbouwmarkt. Onze open en heldere manier van zakendoen, is ook intern voelbaar. Iedere werknemer krijgt de kans om zich te ontwikkelen. We stimuleren iedereen zijn of haar talenten te gebruiken. Zo komen we als organisatie verder.
Deze instelling van Wilhelm is in 2013 landelijk erkend. In dat jaar werd ons bedrijf uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Savantis, het vakcentrum voor de sectoren Schilderen, Onderhoud, Afbouw en Vormgeving.
Met het oog op het bieden van kansen aan zij-instromers werken we samen met Orionis Walcheren.

Leren en stages
Leerlingen en studenten zijn bij ons bedrijf van harte welkom. We geven je graag de kans om van jouw passie je beroep te maken. Je kunt met de volgende erkende opleidingen bij ons terecht:
- Opleidingsbedrijf voor schilder (Vakcentrum Schilderen Zuid-West)
- Opleidingsbedrijf voor stukadoor (Stuc Zuid-West)
- Administratieve- en commerciële beroepen (Scalda en Hoornbeeck College Goes)
- HBO Bouwkunde (Avans Hogeschool)

Vacatures
Wilhelm biedt je een werkomgeving die stimuleert en motiveert. Hiervan profiteren onze opdrachtgevers, maar ook onze medewerkers. Zij komen letterlijk verder in hun vak. Het klantbelang staat bij ons voorop. Wij zijn trots op onze opdrachtgevers en op hun keuze om juist met ons samen te werken.
Samenwerking is één van onze voornaamste uitgangspunten. Alleen op die manier halen we de kracht uit ons team boven. Wij bereiken dit door open en eerlijk met elkaar om te gaan, rekening houdend met elkaars ambities, kwaliteiten en drijfveren. Herken jij je hierin en wil je ons team versterken?

Momenteel zijn wij op zoek naar een allround schilder en spackspuiter. Heeft u interesse? Stuur dan uw sollicitatie en cv naar info@wilhelmbv.nl