Stucwerk

Stucwerk

Wilhelm is een allround stucadoorsbedrijf. Met onze ambachtelijke stucadoors zijn we thuis in alle soorten stucwerk voor wanden, plafonds en natte ruimtes. Naast traditioneel stucwerk en spachtelputz hebben we alle kennis en ervaring in huis voor het meer exclusieve stucwerk zoals leemstuc en de eigentijdse betonlook.

Buiten stucwerk
Het stucen van een buitenmuur geeft een nieuwe woning of bedrijfspand een andere uitstraling. Ook bij oude panden biedt stucwerk uitkomst, bijvoorbeeld omdat de gevels nooit meer zijn of omdat de oude stuclaag loslaat of scheurt. Gestucte buitenmuren hebben niet alleen een decoratieve functie maar ook een vochtwerende werking. Voor het buiten stucwerk zijn er verschillende soorten mogelijkheden. Elk soort stucwerk heeft zijn eigen kenmerken, zeker monumentaal stucwerk. Ook op dit gebied hebben we ruimschoots ervaring. Wij adviseren u graag.

Afwerkingen

Binnen stucwerk kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Doordat Wilhelm uitsluitend werkt met ervaren, professionele stucadoors kunnen we aan iedere vraag voldoen.

Mogelijke afwerkingen stucwerk

  • Cementgebonden gladde afwerkingen. Een cementgebonden, gladde afwerking van wanden is bijvoorbeeld de betonlook. Deze afwerking geeft een exclusieve en strakke uitstraling aan uw interieur. Natuurlijk is deze afwerking ook op uw vloer mogelijk.
  • Sierpleister met decoratieve eindlagen. Door gebruik te maken van speciale technieken kunnen we prachtige klassieke of rustieke effecten bereiken.
  • Kleurrijk en duurzaam stucwerk. Ontwerpen met felle kleuren, ingetogen projecten met natuurlijke tinten of een stucco- of marmerafwerking: met stucwerk is buitengewoon veel mogelijk.

Vindt u uw interieurwensen hier niet terug? Neem dan contact met ons op. We bespreken uw wensen graag!

Gerelateerde projecten

Deel deze pagina via