Homepage

Welkom bij Wilhelm

Wilhelm BV verfraait en onderhoudt de bebouwde ruimte. Dat doen we met traditioneel vakmanschap en innovatieve technieken. Onze dienstverlening is zo breed als de wensen van onze opdrachtgevers.
Door onze passie en liefde voor het vak worden we dagelijks uitgedaagd om te veranderen, verbeteren en innoveren. Belangrijke sleutelbegrippen daarbij zijn efficiency, geborgde kwaliteit, kostenbeheersing en duurzaamheid. We willen de beste zijn in alles wat we doen. Naast het leveren van professioneel kwaliteitswerk betekent dit voor ons ook oog en oor hebben voor de mensen met wie en voor wie we werken. Door deze manier van werken zijn onze medewerkers echte ‘Wilhelm ambassadeurs’. U komt ze tegen op uiteenlopende projecten in de regio Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen.

Recente projecten

Elk project wordt pas opgeleverd als ú maar ook wij er 100% tevreden over zijn, zo komt u nooit achteraf voor onverwachte verrassingen te staan. Hieronder vindt u een aantal van onze recente projecten. Meer zien? Neem dan een kijkje bij al onze projecten.

Actueel

De winterschilder

Profiteer nu van de winterschilder deal! 

Lees verder

Pinksteren 2023 gesloten

In verband met Pinksteren zijn wij maandag 29-05-2023 gesloten.

Vanaf dinsdag 30-05-2023 staan wij graag weer voor u klaar!

Hemelvaartsdag 2023 gesloten

In verband met Hemelvaartsdag zijn wij Donderdag 18-05-2023 en Vrijdag 19-05-2023 gesloten.

Vanaf maandag 22-05-2023 staan wij graag weer voor u klaar!

Sociaal